Galéria és hírek

2019/2020-as tanév

Szeptember 2-án tartottuk hagyományos tanévnyitó ünnepségünket a borsodszentgyörgyi katolikus templomban. A tanévnyitó szentmisét iskolánk lelkésze Bárdos Krisztián atya celebrálta. Németh György tagintézmény-vezető köszöntette az iskola tanulóit, pedagógusait és az elsős kis diákokat. Ezután megnyitotta a 2019/2020-as tanévet. 

Iskolánk tanulói szeptember 26-27-én a Testvériskola pályázat keretén belül újra Tiszaújvárosba utazhattak, ahol felejthetetlen két napot töltöttek. A programok változatosak voltak. Szellemi és sportvetélkedőkön mérhették össze tudásukat a tiszaújvárosi gyerekekkel. Fáradtan ugyan, de sikerélményekben gazdagon térhettek haza. 

 

A zene világnapja alkalmából a "Páterrock" nevű zenekart hívtuk meg intézményünkbe. A meghívásnak eleget téve, templomunkban október 2-án egy mindenki számára emlékezetes koncertet adtak. A gyerekek örömmel énekeltek együtt a zenekarral. Ezúton is köszönjük fellépésüket.

Hajrá Páterrock' :)

 

Október 4-én egy pénteki napon az aradi vértanúkra emlékeztünk. A színvonalas műsort Rizné Donkó Ildikó tanítónéni vezetésével a 4. osztályos gyerekek adták elő. 

 

 

Október 21-én az 5. osztályos tanulókkal ifjúsági klub keretében őszi dekorációkat készítettünk és vicces tököket faragtunk. Az elkészült remekműveket az iskola aulájában kiállítottuk, így bárki megtekinthette. A délután jó hangulatban telt, sokat nevettünk együtt a gyerekekkel.